donderdag 13 maart 2014

yvonnes52weeksofchristmas - week 11

Week 11 alweer bij "Yvonnes52weeksofchristmas" en het is weer gelukt... kerstkaart nr. 10 is klaar.. jaja... weet t...loop nog steeds 1 kaart achter volgens schema maar daar wordt hard aan gewerkt:))

Echt een aanrader voor iedereen die altijd op het laatste moment haar kerstkaarten moet maken. Zo maak je elke week een kerstkaart en heb je als het goed is aan t eind van t jaar toch zo'n 50 kaarten af. Het leukste vind ik dat ik nu steeds verschillende kaarten maak. Vorig jaar heb ik gewoonweg produktie gedraaid en dit is eigenlijk veel leuker...en niet te vergeten... geen kerstkaarten-stress aan t einde van t jaar...


De prachtige tekst op de achtergrond is een stempel is van PennyBlack, echt één van mijn favoriete kerststempels. Deze eerst gestempeld met bruin op kraft en daarna de geweldige stempel "Hello Dolly" van StampinUp bewerkt met witte embossingpoeder van HeroArts. Daarna touw om een scallop circel gedaan, een filmpje hoe dat moet kan je vinden HIER.  Verder een wit rondje met een rood sneeuwvlokje van MFT uitgestanst en hier en daar wat witte plakparels en klaar is kerstkaart nr. 10. Dat gaat lekker zo:)

Leuk dat je even kwam kijken op mijn blog en tot een volgende blogpost maar weer...

Groetjes Aletta


9 opmerkingen:

  1. hoi hoi

    helemaal moooooooooooooooooooooooooooi je kaart en ik vind die doily echt zo gaaf. Toen ik hem bij stampin up zag, wilde ik hem graag hebben . super staat hij op deze kaart.

    groetjes en een heel fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend, Aletta.
    Vind het een heel erg mooi geheel geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi Aletta en geweldig leuk voor je dat je kaarten gepubliceerd worden, dat is toch een dik compliment! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterende kaart heb je gemaakt Aletta en wat een gave doily,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is super!! En idd een mooie achtergrond stempel van Penny Black. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zoo deze is geweldig! Super gaaf ook met de doily stempel!! Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wow wat ziet dit er mooi uit!
    Super die doily.

    Groetjes,
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.