zaterdag 28 februari 2015

Win een toegangskaartje voor de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen en de Creatieve Hobby & Handwerkdagen op 5, 6, 7 mrt 2015

Hallo, wil jij graag een toegangskaartje winnen voor de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen en de Creatieve Hobby & Handwerkdagen op 5, 6 en 7 maart 2015 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch ??

Deze entreekaart is geldig voor 2 personen en hiermee kunt u de beurzen eenmalig bezoeken op een dag naar keuze.

Laat een reactie achter op mijn blog voor a.s. dinsdag 3 maart voor 12 uur en dan maak ik dinsdagavond 3 maart om 19 uur de winnaars bekend op mijn blog.

Wil de 1e die een reactie geeft een 1 voor zijn naam/reactie zetten en de nr. 2 een 2, de 3e die een reactie achterlaat een 3 enz. enz.

Natuurlijk vind ik het leuk dat je volger bent van mijn blog en regelmatig ook een reactie achterlaat op mijn creaties.



Creatieve Hobby-en Handwerkdagen,  Do it Yourself met Pasen!

De lente is hét seizoen voor frisse ideeën en een nieuwe look in huis. De Creatieve Hobby-en Handwerkdagen wordt gehouden op 5 t/m 7  maart 2015 in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en is bedoeld voor iedereen die hip, happy en creatief de lente in wil gaan.  Op deze gezellige  voorjaarsbeurs  vindt men alles over haken, breien, quilten, papercraft, borduren, zelf maak mode,  taarten, sieraden, originele home- en groendecoraties , punniken en meer!  Dit jaar valt de beurs gelijk met de Knotsgekke Kaarten - en Scrapdagen, het walhalla  voor de echte papierliefhebbers! Meer dan 200 exposanten staan te popelen om creatief uit te pakken, vlak voor Pasen dus werk aan de winkel!  Met als speciaal thema  Do it Yourself met Pasen!  Voor de tieners dit jaar: Hip voor Noppes  en creatieve paasnagels!  En voor de newly weds…..het thema plein  de weddingplanner . Vol met  creatieve bruidstaarten en -versiertips!

Creatieve ideeën voor thuis!

De meeste mensen denken bij Pasen toch aan de oude vertrouwde gele paasversiering. Een tak met daarin hangertjes van kuikentjes, eitjes en paashaasjes. Met een beetje creativiteit, geduld en lef maakt men zelf zijn huis Pasenproef met de mooiste creaties die na Pasen ook nog steeds erg leuk staan op tafel of in de vensterbank. Styling tips voor een leuke lente look: Creatief met tape, puike paasspelletjes,  de opgetuigde paasboom, creatieve paasrecepten,  de mooiste taarten, excentrieke eieren en uiteraard staan we ook weer creatief op de camping! 

Creatief op de camping top 10 

Er staat een beeldschone  gepimpte caravan, met daarom heen leuke informatie over allerlei leuke activiteiten en tips om creatief aan de slag te gaan op een camping. Happy camper lifestyle… In de caravan of buiten aan de tafel. Gezellige freubeltantes maken het hier helemaal af met hun hippe handwerk- en brei kunsten! Het paasweekend weg? Benieuwd naar de top 10  lijst creativiteit op de camping kom dan gezellig langs.


Speciale items op de beursvloer: Met Hand & Hart gemaakt!

BB Borduren * Excentrieke paaseieren * Hippe taarten * Brei een ei * Upcyclen: simpel en creatief geluk met potjes, pannetjes en ander keukengerei en pimpen van oud meubilair  * De mooiste patronen voor nieuwe kleding uit restpartijen/ HIP VOOR NOPPES! * Paperlove: creatief dagboek (art journal / visueel dagboek), mixed media, formidabele diorama’s * Vilten Fantasie * Zeg het met bloemen * Teken- en schilderpaviljoen * Tussen Kitsch & Kunst * Creatieve Baksels, zeg het met Taarten & Kaarten en nog veel meer!

Opfleuren met bloemen

Dit jaar volop aandacht voor bloemen! Paasdecoraties, creatieve paastakken! Bloemen zijn sfeermakers bij uitstek. Bloemschikkers laten zien hoe men de omgeving meer sfeer geeft. Daarbij gebruiken ze niet alleen bloemen in diverse kleuren, maar combineren dat met gehaakte thema’s , stoffen, lintjes, bandjes en nog veel meer. Tijdens de Creatieve hobby-en Handwerkdagen wordt ook veel aandacht besteed aan de aankleding en decoratie van de tuin. Laat de Paashaas maar komen!  

Bezoek twee beurzen voor de prijs van een! 


In de tegenoverliggende hal  kunnen  papierliefhebbers en foto pimpers hun hart ophalen tijdens de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Lekker shoppen of aanschuiven bij de vele workshops! Alle materialen, de nieuwste apparaten en toebehoren zijn te vinden op deze beurs! Met beide beurzen kan men met recht spreken over de Nationale Hobbydagen! Kortom het walhalla wat elke hobbyist rond de paasdagen inspireert en enthousiasmeert!     


Praktische informatie

De prijs is dit jaar ook erg feestelijk. 

Een entreebewijs in de onlineverkoop kost  € 7,50 en is geldig voor beide beurzen. 
De prijs aan de kassa is  €9,50 voor beide beurzen. 
Kinderen 4 t/m 10 jaar betalen  €5,00  p.p. (incl. 3 workshops en verrassingstasje) 
Ook leuk voor kinderfeestjes! 
Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis en  mannen zijn gratis  in gezelschap van een vrouw. 

17 opmerkingen:

  1. 1. Natúúrlijk maak ik graag kans op een gratis kaartje, altijd superleuk om op die beurs rond te struinen en natúúrlijk kom ik regelmatig op je blog kijken. Ik sta er altijd weer versteld van hoe jij elke keer weer iets heel unieks van een kaart kunt maken, groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja ik zou graag kaarten willen winnen. En ik ben een fan van je .
    Ik wil graag met gerjon gaan
    Fijne zondag

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 3 Hoi,
    Ik wil graag een kansje wagen voor een gratis toegangskaartje.
    Groetjes Yvonne J

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 4. Hallo Aletta
    Wat een leuk initiatief.
    Je stukje creativiteit op de camping is de aanleiding om hier te reageren.
    In onze caravan gaat altijd een complete bankkast gevuld met hobbyspullen mee. Ik ben dus enorm benieuwd naar de top 10 lijst en zou graag de caravan op de beurs willen bezoeken en vervolgens genieten van deze leuke beurs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. 5. Hoi Aletta,
    Het is een eindje rijden, maar als ik ze win ga ik heerlijk een weekendje met mijn dochter naar Den Bosch.
    Fijn weekend, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 6. Hoi Aletta, heb zojuist je blog ontdekt en ga lekker even rondkijken! Natuurlijk wil ik ook graag een kansje wagen voor een gratis entreekaartje! Ben nog nooit op die beurs geweest dus ben wel heel benieuwd! Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey Aletta, ik doe niet mee met de loting maar sta op donderdag en vrijdag met een vriendin op de beurs. Wellicht zien we elkaar? Ik ga waarschijnlijk ook naar het Artspecially event maar weet nog niet welke dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. 7.Hoi Aletta,ik zou graag willen meedoen met de loting , ik ben al jaren niet in denbosch geweest, komt meer door het telang in de trein zitten ,zowat 3 uur .
    Ik ga samen met mn moeder zou super leuk zijn als wij een ticket winnen verzacht de trein reis iets ;) xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  10. 7. Hoi Aletta, al een paar jaar wil ik naar een beurs maar telkens kwam het er niet van. Misschien dit jaar dan en ik Doe graag mee in de race voor een gratis kaartje! Groet Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  11. 7. Hoi Aletta, al een paar jaar wil ik naar een beurs maar telkens kwam het er niet van. Misschien dit jaar dan en ik Doe graag mee in de race voor een gratis kaartje! Groet Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  12. 9. (aangezien Ela eigenlijk nr. 8 is) Ik ben al 2 jaar niet geweest en zou er gewoon heel graag weer heen willen, gewoon een gezellige dag met vriendinnen! Ik doe dan ook heel graag mee voor het gratis kaartje!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  13. 10. Ha Aletta, ja, ook ik heb wel zin in zo'n dagje uit met mijn moeder! Doei, Mina

    BeantwoordenVerwijderen
  14. 11 . Hoi Aletta , leuke actie wat zou het leuk zijn om kaartjes te winnen , ik doe graag mee !

    BeantwoordenVerwijderen
  15. 12. Hallo Aleta, ik heb zo pas je blog ontdekt ... Op de valreep doe ik nog graag mee voor een kaartje voor de knotsgekke kaartendagen ... Ik vind het een keitoffe beurs ondanks het feit dat wij vele uren onderweg zijn ... Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. 13. Ik doe graag mee met deze leuke actie. Ik ben nog nooit naar deze beurs geweest dus het zou leuk zijn om deze kaartjes te winnen

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.