woensdag 30 november 2011

In the Spotllight bij..... Karen Doodles

Hallo allemaal,

Hier de laatste "in the spotlight interview" bij Karen Doodles Nederland. Deze week mag ik als laatste mezelf in de spotlight zetten :)))

**

KAREN DOODLES "IN THE SPOTLIGHT" INTERVIEW :

Naam: Aletta Heij

Naam van je blog: http://KaartenVanAletta.blogspot.com

Wanneer ben je met je blog begonnen: juli 2010

Weet je nog wanneer jij je 1e kaart/creatie gemaakt hebt met een digi van KD en met welke digi: Volgens mij in september 2010, kaart met Summertim Boy Soccer.

Wat vind jij zo leuk aan de digi’s van KD: Er zitten zulke grappige digi’s bij en je kan voor elke gelegenheid wel een KD digi vinden om te gebruiken op je creatie. Ook voor je mannen/jongenskaart zijn er superleuke digi’s.

Welke digi's zijn van jouw favoriet :
ojee… vind er zoveeeeel leuk.
Voor de mannen/jongenskaarten zijn dat: Summertime boys, What a Swing, Mr. Fixx it, Cruisin, Salor Boy, Rootin Tootin Cowboy, Big Catch en Whow Caught Who.
Voor de dames/meisjeskaarten zijn dat : Appel Girl, Fairy Fun, Fairy Princess, Beat the Heat, Ice Cream, Little Girl, Pony Love, Pumpin Baby, Little helping hands Love at first Sight, Maggie and them, Skater Girl, Skating Fun, Ride em cowgirl en Summertime Girl.
Voor de rest vind ik nog superleuk : Puppy in egg, Scarecrow Girl, First tast of snow, Trick or Tweet, Bunny Basket, Fun in the pool, Tango, I didn’t do it, I do en alles van Rosie en Bigsby. Dat waren ze volgens mij wel zo’n beetje, ik vind er echt zoveeeeel leuk!

Heb je nog andere stempels/digi’s waar je graag mee werkt, zo ja, welke:
Ojaaaa… Magnolia, Elisabeth Bell, Sarah Kay, Wee stamps, Penny Black, Mo Manning en Inky Impression.

Met welke techniek en welk materiaal kleur jij de stempels en/of digi’s in (en op welk papier): Derwent Coloursoft kleurpotloden op Foliart hobbykarton en Flexmarkers op Perfect Blending Paper.

Wat zijn de specifieke kenmerken van jouw kaarten/creaties: Ik gebruik vaak papier met rondjes, streepjes en stippen, bij elkaar passend.
Verder vind ik het leuk dat bijv. de schets nog duidelijk te zien is.
Mijn kaarten zijn altijd strak afgewerkt en meestal met een leuke tekst en een paar bloemen erop.

Hoeveel tijd besteed jij in de week aan je hobby(s):
Ooooo…. Heel veel…. Elke dag wel een paar uur.

Omschrijf jouw hobbyhoek/ruimte/tafel: M’n hobbytafel staat half voor de tuindeuren dan heb ik lekker het licht van buiten (overdag dan) en meestal staat er nog een tafel ernaast. Daarnaast staat een kast waar ik al m’n hobbyspullen in staan, maar die passen er al niet meer in, dus het meeste staat onder of op de tafels.

Volg je weleens een workshop, zo ja welke: In ’t voorjaar ’t Magnolia Event, superleuk en afgelopen zaterdag een workshop voor de Silhouett, ook geweldig leuk.

Waar haal jij je inspiratie vandaan: Vooral van andere blogs maar ook uit tijdschriften en boeken en niet te vergeten de filmpjes op You-Tube, ook erg leerzaam...

Wat is je favoriete gereedschap: Op dit moment m’n Silhouette Cameo (wat een geweldig apparaat)en daarnaast natuurlijk nog de Cuttlebug.

Wat zij jouw favoriete materialen op je kaart (bijv. embellishments, bedels, lint, bloemen, kleuren en papier):
Dat zijn altijd wel bloemen, liefst zelfgemaakt en een bedeltje.
M’n favoriete kleuren zijn, paars, geel en rose.

De kaarten/creaties die je maakt, stuur je die allemaal op naar vrienden, bekenden en familie, geef je ze bijv. weg aan een goed doel of iets anders:
Meestal worden ze opgestuurd naar familie en vrienden.
Vorig jaar heb ik wel m’n kaarten verkocht voor een goed doel, ook erg leuk om te doen.

Wat zou je nog willen leren? Bijv. andere inkleur techniek of ander gereedschap: De inkleurtechniek met Flexmarkers zou ik graag nog verder willen leren met name dan de schaduws in een stempel.

Heb je nog andere hobby’s dan kaarten maken, zo ja welke: Sieraden maken vind ook erg leuk, maar daar komt op dit moment erg weinig van :( Maar wie weet volgend jaar...

Wil je nog iets leuks vertellen aan de blog-lezers: Ik vind het geweldig dat jullie altijd zo positief reageren op m’n creaties, bij deze super bedankt.
En blijf vooral dit blog volgen want er staat jullie zoveel leuks te wachten...

Waarom is dit jouw favoriete kaart : Deze kaart is gewoonweg helemaal af, mooi van kleur en netjes afgewerkt in m’n favoriete kleuren/papier en een paar lieve bloempjes erop. En natuurlijk de verborgen tekst achter de digi, helemaal geweldig.

**

Leuk dat je m'n blog bezocht heb en wil je nog kans maken op 1,2 of 3 van die geweldige leuke digi's van Karen Doodles, doe dan nog deze week met de challenge bij Karen Doodles Nederland !!!

4 opmerkingen:

 1. Leuk het allemaal te lezen Aletta en je werkplekje voor het raam lijkt mee heerlijk! Deze kaart is echt zoooo leuk: mooie sketch, prachtig gekleurd plaatje en beeldig papier en inderdaad precies zo fris als de meeste creaties van jouw hand!

  Fijne dag, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een schitterende kaart gemaakt Aletta.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een poeppie!!Lieve kleurtjes ook. En een heel lang en leuk verhaal om te lezen. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je nu zelf in de spotlights staat.
  Je pastel kleurige kaartje is erg schattig en heel mooi.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.