zaterdag 25 februari 2012

Inkleurtechniek Elke Kaart Een Feestje
Hallo Allemaal,

Na een heerlijk weekje skieen in Oostenrijk zijn we vannacht weer thuis gekomen.
De sneeuw was perfect en we hebben ook heerlijk van de zon genoten :))
Nu alles weer uitpakken, wassen en opruimen :(
En dan gelijk weer door met de voorbereidingen voor de verjaardag van m'n dochter a.s. maandag.

Vandaag bij Elke Kaart Een Feestje hebben Helene en ik de eer om aan jullie 2 verschillende inkleurtechnieken te laten zien met allebei dezelfde digi en/of stempel.

Klik HIER om te weten te komen welke inkleurtechniek Helene heeft gekozen voor deze leuke Tilda.

Ik heb Tilda ingekleurd met Flexmarkers, gestempeld met Memento inkt op Perfect Blending Paper van Nicole Verkooijen.

De volgende kleuren heb ik gebruikt: Het gezicht eerst met Y217 daarna direct de wangetjes d.m.v. stipjes met R528 daarna hele gezicht van buiten naar binnen met 0719, altijd van je af kleuren en daarna nog een keer extra d.m.v. stipjes met R528 de wangetjes verder inkleuren. Ik doe zelf nog een keer in het midden van de wangetjes nog een paar extra stipjes voor een mooie diepe blos op de wangetjes.
De haren zijn ingekleurd met 0527 en Y217. Het jurkje en strik met blauw B546, B237 en B318, ook hier weer eerst de donkere kleur van je af kleuren en daarna geheel nog met een lichtere kleur vervagen. De bloem is ingekleurd met rood R375, geel G149 en groen G846. Voor de armen en beentjes alleen Y217 en 0719.
Voor de schaduwrand heb ik gebruikt blauw/grijs B139, B418 en C919.
Tip: Voor een eventuele correctie kan je de blender van Promarker daarvoor gebruiken.
Ben je bijvoorbeeld een kleine beetje buiten de lijnen gegaan, voorzichtig aanstippen met deze blender, laten drogen en herhalen totdat het weg is.
De 40 nieuwe kleuren van Flexmarker liggen bijna in de winkel want nu kan je nog niet met alle kleuren een kleurverloop in je stempel creeren, gelukkig wel met blauw :)))

Wens ik jullie nog een gezellig en creatief weekend toe.

5 opmerkingen:

 1. Fijn te lezen dat je een heerlijke vakantie hebt gehad, jammer dat nu het wasmachine weer moet draaien ;-( herken het helemaal hahaha

  Je afdrukje is prachtig, vond het super om samen met je deze opdracht te doen. Heb speciaal deze stempel gekocht, maar ben er nu helemaal verliefd op... was een goede tip van jou! ;-)

  Fijn weekend,
  Groetjes Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat bjoetie! en een allerliefst stempeltje, mooi gekleurd!

  liefs amanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gekleurd Aletta en blij dat je vakantie leuk was.
  liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb inmiddels gelezen dat je een leuke vakantie hebt gehad en weer veilig thuis bent! Ja afdrukje heb je weer erg leuk ingekleurd en het blijft te gek om het verschil te zien.
  Groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn om te lezen dat je een super vakantie heb gehad, jammer dat het altijd zo om is en dan het gewone leven weer begint he:( Super ingekleurd afdrukje is het geworden.

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.