maandag 21 januari 2013

Creative Cutting Challenge # 11
Hallo...Nieuwe uitdaging gestart bij Creative Cutting Challenge, een challengblog voor snijplotters waar je ook nu met een stansmachine mag mee doen.Uitdaging voor deze keer is : alles behalve een vierkant.Sponsor: Jaliska + Zaturn Borduurstudio


Ik heb gekozen om m'n Silhoutte Cameo op te pimpen, dat heb ik gedaan met zwart Vinyl. Met vinyl kan je zeer kleine details prachtig uitsnijden.

Ook de andere dt-leden van CCC hebben prachtige voorbeelden gemaakt voor deze challenge, klik HIER om deze te bekijken en doe vooral gezellig met ons mee.

Groetjes Aletta


11 opmerkingen:

 1. Dat ziet er super uit, Aletta. Ik gebruik mijn machine veel te weinig en heb zelf nog nooit vinyl gesneden. Ik moet daar dringend verandering in brengen.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi geworden Aletta. Mooie patronen heb je gebruikt.
  Ik moet mijn Cameo ook maar eens versieren, de cricut heb ik wel gedaan.

  Groetjes Margret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je mooi gadaan.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je je Cameo mooi gepersonaliseerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh wat gaaf Aletta!! Dat hou ik in gedachten!:))
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dat ziet er echt heel gezellig uit ineens zeg! Ik heb een cricut en die is al mooi versierd (special editon), maar ik zal eens denken of ik ook nog iets leuks kan verzinnen voor deze challenge!Jouw snijmachine is in ieder geval echt super gaaf geworden.

  Liefs,
  Leintje*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat er prachtig uit Aletta!!!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Schitterende patronen heb je gebruikt.... wat een ontzettend leuk idee om je Cameo te pimpen.... moet ik op mijn 'to do list' zetten!
  grt Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs leuk idee om je silhouette op te vrolijken! Ga ik onthouden! (nu alleen nog vinyl kopen want dat heb ik nog niet geprobeerd, heb wel net de schetspennen ervoor gekocht, maar ook nog niet geprobeerd). Leuk blog heb je!!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.