maandag 1 juli 2013

De paniek over Google Reader en de leeslijst is volgens mij paniek voor niks!.. lees snel meer...

Hallo Allemaal,

Naar aanleiding van wat vragen omtrent de paniek van het verdwijnen van Google Reader heb ik me nog eens goed verdiept in deze situatie.

Omdat ik zag dat jullie mijn blog volgen via Google Connect Friend en ik jullie blogs ook volg via GFC en niet via Google Reader heb ik mijn vraag maar eens voorgelegd aan Google Support. 
Ik heb het onderstaande antwoord terug gekregen van Google support:

Google reader is (was) een feed-reader en heeft verder niets te maken met Google Friend Connect en/of de leeslijst in je Blogger dashboard.
Alleen wanneer je Google reader daadwerkelijk gebruikte om berichten te lezen zul je naar een alternatief op zoek moeten.

Als je blogs volg en zij volgen jouw blog via Google Friend Connect en je leest je berichten via de leeslijst van blogger is er niks aan de hand.

Hoop zo de paniek onder de bloggers en volgers te hebben gesust.

Vriendelijke groet, Aletta

6 opmerkingen:

 1. Hoi Aletta,
  Daar was ik inmiddels ook al achter, alleen de leeslijst van Bloglovin is wel heel erg handig..groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de informatie Aletta.
  Groetjes,
  Peggy * Mollemieke *

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed van je, Aletta! Ik heb me ook verder geen zorgen gemaakt, omdat mijn man precies hetzelfde zei al een poos geleden.
  Maar er is heel wat paniek! Hopelijk stel je iedereen gerust.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pfff, wat een toestand! Maar ik heb bloglovin gedownload en vind idd. de leeslijst wel heel handig! Dus toch nog een geluk bij een ongeluk! Bedank voor je berichtje! Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. bedankt voor de infomatie ik dacht ik zie het wel ik had een poging gedaan om dat bloglovin was weer engels dus daar zag er van af
  groetjes lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Aletta,
  Ik was ook a ongerust geworden, maar ik dacht, ik wacht maar af.
  Er is toch niemand die me er bij kan helpen om het te veranderen. Ik las bij iemand, dat we die moeten gaan v olgen via bloglovin. Maar ik laat het maar zo, ik weet niet wat ik er aan verkeerd ga doen.
  Bedankt voor je geruststelling. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.