zaterdag 13 juni 2015

Mixed media kaartje....


Hallo lieve mensen,

Afgelopen week ben ik bezig geweest met deze prachtige mixed-media kaart.
De naaimachine werkte niet helemaal mee, dus gisteravond heerlijk buiten de rand met een naald en draad erop gemaakt, want de gaatjes zaten er al van de naaimachine alleen het garen wilde niet helemaal mee werken dit keer, maar goed... tis zo mooi opgeslost, misschien nog wel mooier dan met de naaimachine maar het kost je ff wat tijd:)

Zal ff de werkwijze van deze kaart in het kort omschrijven:
Snij een stuk wit stempelkarton (Indigoblu) van 9,5 x 13 cm.
Met een stencil van TimHoltz bubble, een blendingtool en Distress Paint Picket Fence de basis gemaakt, alleen in het midden. Goed laten drogen.
Daarna met 2 kleuren distress, Picked Raspberry en Twisted Citron erover met een blendingtool en met een licht vochtig doekje ervoor zichtig eroverheen zodat de bubbles weer zichtbaar worden.
Daarna de "Clover Silhoutte" stempel v Magenta in 2 kleuren gestempeld met Stazon kleuren, Cherry Pink en Cactus Green.
Daarna hier en daar afgedekt met gescheurd keukenrol en gestempeld met de "waterdrops"achtergrondstempel van Magenta en als laatste de tekst gestempeld van DarkRoomDoor.
Vooral de blaadjes en de tekst heb ik gedaan mbv mijn Misti...:)

Oja.. als laatste heb ik het geheel met een embossingfolder bewerkt.
De embossingfolder is van Sheena Douglas genaamd Snowfall, helaas niet meer te koop in Nederland, gelukkig heb ik m laatst nog kunnen bemachtigen via een webwinkeltje uit Engeland.


Ik weet niet wat jullie ervan denken, maar ik vind de kaart prachtig geworden... jaja... dat zeg ik lekker zelf... vooral omdat Mixed Media nog niet helemaal mijn ding is.. maar over deze kaart ben ik helemaal teveden.

Groetjes Aletta en nog een heel gezellig weekend verder toegewenst.8 opmerkingen:

 1. Ik vind je kaart mooi ! Er schuilt een hele techniek achter , het lijkt wel toveren met kleuren . Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Aletta wat een kunstwerk is het geworden... Prachtig!! Ik heb je uitleg gelezen maar vrees dat ik hier toch een workshopje voor nodig heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Aletta wat een kunstwerk is het geworden... Prachtig!! Ik heb je uitleg gelezen maar vrees dat ik hier toch een workshopje voor nodig heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi gedaan, Aletta. Een pracht van een kaart geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben het helemaal met je eens. Je kaartje is echt wel super gaaf geworden. De felle kleurtjes spatten lekker vrolijk van mijn beeldscherm af.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaart, Aletta! Frisse kleuren ook gekozen. Ik ben dol op MM, dus dit is helemaal in mijn straatje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik snap wel dat je tevreden bent... hij is prachtig geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou je mag zeker tevreden zijn, wat gaaf is ie zeg! Ik vind mixed media ook steeds leuker, maar zo bedreven als jij ben ik nog niet hoor, nog even oefenen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.