woensdag 26 augustus 2015

Liftchallenge 90

Yeh... de Liftchallenge is weer terug van vakantie met een geweldige leuke lift en daar ben ik vanavond maar gelijk mee aan de slag gegaan en je zult het niet geloven... maar er kwam zomaar een heel mooi kaartje uit mijn handen... whahaha... al zeg ik t zelf... benieuwd wat jullie ervan vinden?



De lift uitdaging is: Het gaat om een kaart in een ander model dan standaard en invulling is verder wel vrij, maar er moet ook stempelwerk op zitten. Geen opgebouwde laagjes!


Ik heb een spelbinder uitgestanst en deze bewerkt met de blending tool en de nieuwe kleur Distress inkt Cracked Pistachio, een stencil van Timmie boy en de stempelset Painted Butterflies van Altenew (bewust alleen de vlinders zwart gestempeld) en een paar plakpareltjes en deze mooie kaart is klaar:)

Dat was het wel voor vandaag, fijne avond nog verder!

Groetjes Aletta


8 opmerkingen:

 1. erg mooi, ook de kleur is zoooo mooi.
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tis heel mooi zeker, jouw kaart en een erg leuk model ! Ja, Altenew leerde ik geloof ik kennen door jouw blog, erg mooie spullen, zeker ook deze vlinder set. Leuk dat je meedoet Aletta, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een pláátje! Ik vind die vlinders geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend kaartje. Gave kleuren en leuke vlinders. Groetjes, Ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zekers mooi. Vorm, kleuren, opbouw. Nice! Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel chic geworden Alette! Mooie kleur ook, zeker bij dat kraft. groetjes, Mina

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.