zondag 30 oktober 2016

kaarten "a la Miranda"


Vrijdag en zaterdag heb ik workshops gevolgd van Miranda Degenaars bij Leuke Stempels in Nijverdal... gisteren gewerkt met de gelliplate, Amsterdam acrylverf, div stencils en stempels.
De Silhoutte stencil is ontworpen door Miranda en wordt uitgebracht onder het merk Magenta.

Deze kaart heb ik vanmorgen gemaakt tijdens ons najaars hobbyweekend, samen met mijn lieve hobbydinnetje Anneke..

Gisteren heb ik deze twee onderstaande kaarten gemaakt tijdens de workshop:En vrijdag hebben we gewerkt met distress en kleurpotloden
en daar zie je hieronder het resultaat van.Nog even een paar uurtjes vertoeven in ons "hans en grietje" huisje in Dalfsen en dan einde van de dag weer richting huis en kunnen we terug kijken op een gezellig en vooral creatief weekendje weg.

Fijne zondag verder.

Groetjes Aletta

4 opmerkingen:

 1. Dalfsen...???! Da's heel dichtbij!
  Mooie kunstwerkjes Aletta! Was vast heel erg gezellig met Anneke!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kaarten, Aletta, leuk dat jullie zo'n fijn weekend hebben gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed bezig geweest jullie. Helaas deed het filmpje het niet maar de resultaten zijn prachtig. Het huisje ziet er ook erg gezellig uit. Het klinkt als een heel prima weekendje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet eruit als een bijzonder productief weekend! Ik neem aan ook vast gezellig in een mooie omgeving. Het zijn weer kunstwerkje Aletta! Groetjes Ela

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.