vrijdag 2 december 2016

Impression Obsession Elegant Tulip


Vanochtend een hele leerzame workshop gehad van Hermine bij de Stampingcottage over ingekleuren met ZIGS... Heel veel informatie gehad van Hermine over de ZIGS en vooral de verschillende soorten papier, goed papier is dus heel belangrijk. Maar de tijd van de workshop was zo voorbij en had ik maar 2 stempels half ingekleurd maar het ging juist om het leren.

Om in de stijl van Hermine te blijven, deze kaart vanmiddag thuis gemaakt met mijn nieuwe stempelaanwinst, de prachtige grote bloem "Elegant Tulip" van Impression Obession, daar moest natuurlijk even mee gespeeld worden.

De bloem gestempeld met Wild Honey distress inkt, ingekleurd met oranje en roze ZIGS en met Faber Castell potloden de laatste details aangebracht.

Daarna bloemen van Carabelle eroverheen gestempeld en de tekst is er eentje van Magenta.
Als laatste nog wat witte spetters van witte acrylverf en walla... kaart is klaar...

Benieuwd wat jullie ervan vinden?

Groetjes Aletta en een heel gezellig sinterklaas weekend toegewenst.

4 opmerkingen:

 1. Ik vind 'm ONTZETTEND mooi geworden Aletta. Je hebt vast goed opgelet als je dit vanmiddag al "zelf" kon!! Op welk papier is deze gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaaaaaaf, is het enigste wat ik kan zeggen hi,hi.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och wat mooi, heerlijk die heldere kleuren en ben net als Willy ook enorm benieuwd welk aquarelpapier je lekker vind werken. Gebruik zelf erg graag Schut en dan 160 en of 225 gr dus hoor/lees je graag wat jij vind hier.... fijne dag met Warme Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. echt een Hermine... maar dan nu met een touch van jou! MOOI!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.