maandag 17 april 2017

Art Journey gastdesigner kaartjes

Hallo, helemaal blij verrast was ik toen Louise mij mailde of ik het leuk vind om een keertje gast-designer te zijn bij Art Journey, natuurlijk hoefde ik daar niet over na te denken want ik vind de stempels van Art Journey geweldig!. Ik ben lekker aan de slag gegaan om een aantal mooie kaarten te maken. De afgelopen week heb ik op Facebook mijn 6 gastdesigner-kaartjes voor Art Journey al stuk voor stuk geplaatst en nu laat ik ze allemaal ook nog even hier zien op mijn blog.

Klik op onderstaande link om naar het originele blogbericht van Art Journey te gaan, daar staan ook alle gebruikte stempels per kaart erbij vermeld.
http://artjourneydesign-team.blogspot.nl/2017/04/gast-designteamlidguest-designteam.html
Wat een heerlijke stempels om mee te werken.
Bedankt Louise dat ik gastdesigner mocht zijn bij ArtJourney

Groetjes Aletta

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je Gast DTer mocht zijn bij Art Journey. Je hebt met hun stempels een prachtige serie kaarten gemaakt en ook allemaal weer verschillend.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een geweldig mooie serie!! Mag je trots op zijn Aletta!! De vlinders heb ik ook, ik ga die kaart van je een keer liften denk ik, vind 'm zo mooi..... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige kaarten !!!!!!
  En leuk gast DT bij Art Journey !

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.