donderdag 27 maart 2014

Yvonnes52weeksofchristmas - week 13



Hoi hoi,

Bij Yvonnes52weeksofchristmas is altijd de laatste donderdag van de maand een uitdaging met een opdracht en dat is deze keer "gebruik minimaal één kerstman" op je kaart.

Pffff.... Ik heb allerlei kerststempels maar.... een poes met een kerstmuts, vogels met kerstmutsen enz. maar geen kerstman... Dus ging ik ff neuzen in mijn voorraadje digis en ja hoor.... gevonden...

De leuke digi op mijn kaart is van The Paper Shelter "Yep I have my Methods". Deze digi was volgens mij vorig jaar een keer een freebie en ben ik blij dat ik die toen heb gedownload want hij komt nu mooi van pas.

De digi heb ik ingekleurd met Copics, de sneeuw gemaakt met "Liquid Applique" en de randen bewerkt met distress inkt "antique linnen" en natuurlijk mag de stiksteek, gemaakt met mijn naaimachine, niet ontbreken.

En de tekst in de ballon is een digitale tekststempel, een tijdje geleden gemaakt door mijzelf voor het Cards & Scrap challengeblog en deze kan je nog steeds gratis downloaden en kan je vinden HIER.

Ik ga van het weekend heerlijk genieten van het mooie weer en wens jullie dan ook al bij deze een heel gezellig en vooral zonnig weekend toe.

Groetjes Aletta


7 opmerkingen:

  1. super kaartje Aletta,
    groetjes rian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat weer een leuke! Je bent goed bezig ;)
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een hele leuke kaart Aletta.
    Creatieve groetjes,
    Peggy * Mollemieke *

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Aletta,
    wat heb je een superleuke kerstkaart gemaakt, fijn weekend, groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig leuk kaartje, Aletta!!
    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schitterend kerstkaartjes!
    Geniet van het zonnetje.

    Groetjes,
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.