zondag 22 juni 2014

Creatief dagje gehad...


Vanmiddag deze kaart gemaakt bij ons 3-maandelijks creatief dagje samen met Anneke, Renata, Lenny, Inga en Janine. Dames wat was het gezellig !! 

Onderling wisselen we dan ook een swapje met elkaar uit en hieronder zie je daarvan het resultaat... echt heel leuk allemaal dames en nogmaals bedankt:) 
Oja... ik had een swapje teveel gemaakt...hahaha... het doosje rechtsonder is van mij, een doosje pepermunt gepimpt met het mooie materiaal van SU.


Ook had Lenny, onze gastvrouw van vandaag deze leuke make and take verzorgt.
En ook voor het inwendige mens heeft Lenny ons goed verwend, nogmaals dank Lenny...En zomaar hadden we wat tijd over en had ik deze kaart op Pinterest gezien (een filmpje daarvan kan je vinden HIER) en hebben we deze kaart hieronder ook nog maar even in elkaar gefreubeld. 
Ha... net nog ff t filmpje bekeken... ga de kaart binnenkort nog maar eens overdoen... vind t toch niet helemaal niet goed gelukt maar dat mocht de pret van vandaag niet storen.Al met al...
een gezellig en creatief middagje gehad.

Groetjes Aletta

3 opmerkingen:

 1. wat een leuke kaart Aletta, maar ook de swaps zijn erg leuk
  grappig om zo iets voor elkaar te maken.
  ook de onderste kaart is super
  groetjes rian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart is met het stiksteekje helemaal af, Aletta! Ja, het was een erg leuke dag!
  Groetjes Anneke,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele mooie kaart en leuke swap ook.
  De kaart van het filmpje is ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.