maandag 29 augustus 2016

Nieuwe soft polymeer 4kanten stempels van Het ScrapbookAtelierOp de Facebook pagina van Het ScrapbookAtelier heb je deze kaart al kunnen bewonderen maar vind het ook leuk om m ook nog even op mijn eigen blog te showen.

Vanaf a.s. zaterdag 3 september kan je deze nieuwe 4kanten soft polymeer stempel van 10cm kopen bij het ScrapbookAtelier.

Op deze soft polymeer stempels (ook verkrijg in een cirkel v 10cm) kan je supergave achtergronden maken. Deze techniek zal Eva tijdens de Open Huis Dag in Klarenbeek bij Het ScrapbookAtelier laten zien en natuurlijk kan je zelf weer GRATIS aanschuiven bij Eva en het zelf uitproberen.

Ikzelf ben ook aanwezig in Klarenbeek maar ik geef zelf de hele dag een gave stempelworkshop waar in ontzettend veel zin in heb.

We hopen je te zien op zaterdag 3 september van 10-16 uur van harte welkom, koffie en thee staan klaar en veel gezelligheid en inspiratie op deze dag!

Groetjes Aletta1 opmerking:

  1. Weer een Super leuke kaart, Aletta. Succes en veel plezier, zaterdag.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.