zondag 21 augustus 2016

StampinUp Petal Burst embossingfolderEen hele goede zondagmiddag allemaal,

Wat is het toch raar weer in Nederland, hier regent het nu volop en einde van de week zweten we weer weg... en dat terwijl hier morgen de scholen weer beginnen maar goed.. het is niet anders maar ik ben vanmiddag maar eens lekker aan de hobby geweest.

Laatst zag ik deze mooie embossingfolder (SU Petal Burst) langs komen op het blog van Nicole Parmentier en dacht daar kan ik ook vast wel iets moois mee maken en dit kaartje was dan ook zo gemaakt...

De embossingfolder heb met de brayer in 2 kleuren beinkt (SU Crushed Curry en Pumpin Pie).
Daarna met grijze inkt bestempeld met de SU Dictionary achtergrondstempel.
De tekst (ook van SU) bestempeld op vellum en bewerkt met clear embossingpoeder omdat het op vellum altijd langzaamdroogt en het geeft gelijk een mooi effect.
Met een lineaal de scheurlijn gemaakt, gemat op zwart cardstock, ff met de naaimachine erlangs en deze kaart is klaar...

Fijne zondag allemaal, tis lekker freubelweer... lol..

Groetjes Aletta

ps... per 1 aug 2016 ben ik geen StampinUp demostratrice meer maar gelukkig zijn er nog genoeg dames die dat nog wel zijn... Gelukkig heb ik er hier in de buurt ook nog eentje wonen:)))


4 opmerkingen:

 1. Helemaal top vind ik je kaart, erg mooi dat kleurverloop! En ja.. aan SU demonstratrices zeker geen gebrek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtkaart Aletta! Groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf wat je met dit embossing folder hebt gedaan!! Altijd leuk die techniekjes van jou, ik ga het zeker ook eens proberen!! Hier hebben de kinderen nog even vakantie maar die van mij vinden het helemaal niet erg om donderdag te moeten werken, dan hebben ze tenminste airco!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kaart, Aletta. Deze kleuren zij ook zo mooi bij elkaar.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.