zondag 5 februari 2017

zwart, wit en kraft, altijd een mooie combiDeze kaart gemaakt met HP stempels van #HetScrapbookAtelier en stanzen van #Crealies, kraft, wit en zwart altijd een mooie combi...

https://www.scrapbookatelierwebshop.nl/c-29963…/hp-stempels/

https://www.scrapbookatelierwebshop.nl/c-3374898/stansen/

En wil je meer kaarten zien gemaakt met de HP stempels van HetScrapbookAtelier, kijk dan maar eens op de webshop van HetScrapbookAtelier, bij elke stempel staan soms wel tot 15 voorbeeldkaartjes, dus ff lekker neuzen zou ik zeggen.. Voorbeeldkaartjes kan je niet genoeg hebben.

Groetjes Aletta


4 opmerkingen:

 1. hoi Aletta
  ik ben je niet vergeten hoor maar we zijn zo druk met het verbouwen van ons nieuwe huis dat reacties geven op blogs er nu echt bij in schiet. ik volg natuurlijk je mooiw creaties wel op facenbook. het is werkelijk top wat je maak. ik hoop dat wij elkaar dit jaar nog een keer gaan ontmoeten. misschien op art specialy een koppie koffie doen.
  fijne zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk deze kaart! Ja, welke kaart van jou is niet leuk ....:)
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal top !!!
  Zwart/wit en kraft !
  Ik heb nog nooit een kaart met deze kleuren combi gemaakt.
  Ga het snel proberen !!!!!

  groeten Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is inderdaad een super combi, die ik zelf nog nooit heb gedaan. Maar daar zijn onze blogs ook voor toch? Voor inspiratie!
  Heel gaaf gedaan!
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.