donderdag 1 juni 2017

Art Journey Challenge 80 - "alles is vierkant"


Yeah... nieuwe maand... dus tijd voor een nieuwe uitdaging bij ART JOURNEY... deze maand is de uitdaging bedacht door Renje en wel weer een hele leuke namelijk... "alles is vierkant".

Op een 4kant stuk Schut tekenpapier heb ik m.b.v. de scorpal 4kantjes gescord en deze distress inkt en m.b.v. een brayer aangebracht, zo blijven de gescorde lijntjes mooi wit en zichtbaar. Hier en daar wat insectenstempeltjes van AJ erop...(wel even afplakken met maskingtape want ik wilde de stempel alleen in t vierkantje hebben).  kleur weggehaald met bleek... hier en daar nog wat vierkantjes gestempeld (= ook een stempel van AJ: Round&Square) en als laatste de tekst (uit de AJ set Tree)  op een stukje vellum met witten embossingpoeder.... gemat op zwart cardstock en daarna op een basiskaart van kraft cardstock geplakt.Ook de andere dt dames van Art Journey hebben echt hele mooie voorbeelden gemaakt, sommige zijn echt hele kunstwerkjes geworden... nieuwsgierig geworden.. mooi... dat is ook de bedoeling... Kijk dan maar snel op het blog van Art Journey en doe gezellig met ons mee deze maand.


Groetjes Aletta


5 opmerkingen:

Leuk als je een reactie achterlaat :)

Copyright:

Niets van wat ik op dit blog plaats mag worden gekopieerd of vermenigvuldigd, dan wel nagemaakt worden zonder mijn uitdrukkelijk toestemming.